Onderzeeboot 2025 zoekt technisch talent

Onderzeeboot 2025 zoekt technisch talent April 2014 - Wie ben ik? Ik ben de nieuwe generatie onderzeeboten. Vanaf 2025 zal ik worden ingezet; doordacht ontworpen, goed gebouwd en optimaal uitgerust voor mijn missies.

Jij? Jij bent degene die mij vorm gaat geven, uitgerust met de juiste technische bagage (TU naval architecture, werktuigbouw of lucht- en ruimtevaart), maar bovendien intelligent, gedreven, communicatief en een tikkeltje eigenwijs.....het moet immers wel wat worden tussen jou en mij! Jij bent, net als ik, niet bang om het voortouw te nemen en de diepte te zoeken; jij zet mijn koers uit. Jij hebt leiderschapskwaliteiten, houdt het overzicht, maar bent ook in staat om in te zoomen.

Ik ben, net als jij, (starter of maximaal twee jaar ervaring, maar met een voorliefde voor of ervaring in het conceptueel ontwerpen) nog een redelijk onbeschreven blad, maar gaandeweg de jaren groeien we samen uit tot iets moois.....een knap staaltje van Nederlandse makelij. In 2014 beginnen wij een bijzonder avontuur, waarbij ik moet kunnen vertrouwen op jouw loyaliteit.

Ben jij klaar voor dit avontuur? Stuur jouw cv en motivatie naar hrm@iv-groep.nl.

Back to overview